Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Pascha: Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης! (photos)



Στην Κολονία της Γερμανίας βρίσκεται ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης. Γιατί είναι ο μεγαλύτερος; Κρατηθείτε... 12 όροφοι, 9.000τ.μ, 120 εκδιδόμενες, 80 επιπλέον υπάλληλοι, 1000 πελάτες την ημέρα... Ας ξεναγηθούμε στο Pascha...





Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Su-47 Berkut: Ένα εντυπωσιακό Ρώσικο μαχητικό! (video)

Το Su-47 Berkut, πέρα από τις εντυπωσιακές δυνατότητες που έχει, ξεχωρίζει για την μοναδική του σχεδίαση. Σαν βγαλμένο από ταινίες επιστημονικής φαντασίας με τα φτερά του να έχουν ανάποδη κλήση, σε καθηλώνει. Απολαύστε αυτό το ιδιόμορφο μαχητικό αεροσκάφος στο  βίντεο που ακολουθεί...






Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Nίκος Αϊδινιώτης: Το νέο... sex symbol! (φωτογραφίες)

http://www.markos.tv/sites/default/files/imagecache/Article_Main_Image/sites/default/files/ana.jpg


Το γωστό μοντέλο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του στο Glam: Ποια είναι η γυναίκα της ζωής του; Σκοπεύει να καλέσει στο γάμο του την "πρώην" Χριστίνα Παππά; Τι λέει για τις ουσίες και τα αναβολικά;

Το κορμί τελικά θέλει κόπο για να χτιστεί;
Δεν είναι απαραίτητα κόπος. Αν κάνεις μια σωστή διατροφή, τρως από όλα τα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, κάνεις συχνά και μικρά γεύματα, είναι εύκολο να έχεις μια καλή σιλουέτα. Το σημαντικό όμως είναι να κοιτάμε την υγεία μας.
Θεωρείς ότι είναι σημαντικός παράγοντας για να προσελκύσεις μια γυναίκα;
Όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σε επέλεξε μόνο και μόνο επειδή έχεις ωραίο σώμα, σημαίνει ότι ούτε εσένα σε ενδιαφέρει τόσο ούτε αυτόν αντίστοιχα εσύ.
Έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία να πάρεις αναβολικά;
Όχι, πάντα ήμουν ευχαριστημένος με την εικόνα μου. Δεν το συνιστώ κιόλας. Μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις με σωστό τρόπο.

Παραδέχτηκες όμως πρόσφατα ότι έχεις πάρει ουσίες. Το έχεις μετανιώσει;
Ναι, το έχω μετανιώσει. Δεν θα το πρότεινα σε κανέναν, κάνεις κακό στον εαυτό σου, στενοχωρείς δικούς σου ανθρώπους.
Σύντομα ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;
Την πήρα γιατί γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο. Η Βασιλική δεν είναι η πρώτη γυναίκα στη ζωή μου, αλλά από την αρχή κατάλαβα ότι αυτή θα παντρευτώ. Βασικά, δεν εκδηλώνεσαι αμέσως σε αυτές τις περιτπώσεις, το αφήνεις λίγο να ωριμάσει και σκέφτεσαι: "Κι αν δεν μου ξανατύχει; Γιατί να το θυσιάσω;"»
Τη Χριστίνα Παππά θα την καλέσεις στο γάμο;
Ε, όχι... Έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δεν θα την καλέσω και στο γάμο μου. Εδώ δεν θα καλέσω άλλους κι άλλους...
Η Βασιλική σε ζηλεύει;
Όχι. Δεν χρειάζεται κιόλας. Γενικά, είμαι της άποψης ότι, αν κάνω τον άλλο να ζηλέψει, αυτό σημαίνει πως εγώ δεν είμαι σωστός.

Δεν αντιδρά δηλαδή σε σκηνές όπου φιλάς κάποια άλλη;
Κατ'αρχάς, έχει γνωρίσει όλα τα κορίτσια του σίριαλ και ξέρει πόσο καλά είναι. Είναι πολύ ώριμη για να την πειράζει κάτι ψεύτικο. Την πρώτη φορά που το είδε, μπορεί να ένιωσε κάπως... Κι εγώ θα ένιωθα , δεν το κρύβω.
Είμαι σίγουρη όμως ότι καθημερινά σε γλυκοκοιτάνε πολλές γυναίκες. Ποιό είναι το πιο περίεργο περιστατικό που σου έχει τύχει;
Το Πάσχα, ήμασταν στη Ιτέα και περίμεναν έξω από το σπίτι κοριτσάκια για να βγω να τους δώσω αυτόγραφα και να βγάλουμε φωτογραφίες.
Μπαμπάς θα ήθελες να γίνεις;
Μακάρι να με αξίωνε ο Θεός...
Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα;
Με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Το πού και το πώς δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Υγεία να έχουμε και πίστη...
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Γυναίκες οπαδοί του ποδοσφαίρου που... κλέβουν την παράσταση!

Δείτε το δεύτερο μέρος της φωτογραφικής συλλογής με τις γυναίκες οπαδούς, που οι "καλοί" φωτορεπόρτερ των αγώνων, πάσης φύσεως, αναζητούν αγωνιωδώνς στις κερκίδες. Ευτυχώς, για μας τις φωτογραφίζουν και τις δημοσιεύουν... Ας απολαύσουμε την δουλειά τους...


















Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Δείπνο για δύο πάνω σε ένα... δέντρο. Αρκεί να μη φοβάστε τα ύψη!


Δειπνο για δυο πανω σε ενα... δεντρο. Αρκει να μη φοβαστε τα υψη!
Μέσα σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον με πυκνή βλάστηση και με θέα το απέραντο γαλάζιο, το περίφημο Soneva Kiri Resort στην Ταϊλάνδη υπόσχεται όχι μόνο υψηλής ποιότητας διαμονή στους επισκέπτες του αλλά και μια μοναδική... γαστρονομική εμπειρία σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο επάνω στα δέντρα!
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Αν θέλετε το δείπνο με την παρέα σας να σας μείνει αξέχαστο, δεν έχετε παρά να «σκαρφαλώσετε» 5 μέτρα πάνω από το έδαφος και να πάρετε... θέση κάπου ανάμεσα στο φύλλωμα των δέντρου, όπου πάνω στα κλαδιά έχουν τοποθετηθεί ειδικά ψάθινα καλάθια αντί των κλασικών τραπεζοκαθισμάτων.
Soneva Kiri Restaurant: Τρώγοντας πάνω στο δέντρο!
Οι σερβιτόροι είναι αμέσως στη διάθεσή σας, προτείνοντας όλων των ειδών τα εξωτικά πιάτα της Ταϊλάνδης αλλά και παραδοσιακό φαγητό, μετακινούμενοι σαν άλλοι... ακροβάτες από το ένα δέντρο στο άλλο, μέσω ενός παράδοξου μονοπατιού με σχοινιά!

Ο ιδιοκτήτης, Sonu Shivdasani, ένας Άγγλος ινδικής καταγωγής, ακολουθεί πιστά το μότο «Slow Life», παρακινώντας τον κόσμο να απολαύσει με αργούς ρυθμούς τη διαμονή του στο resort, εστιάζοντας παράλληλα στην πρωτοτυπία. Γιατί ένα δείπνο για δύο πάνω σε ένα δέντρο δεν είναι και συνηθισμένο! «Μόνο που πρέπει να κατανικήσετε την υψοφοβία σας», λέει χαρακτηριστικά!





Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Καθορίστηκαν τα μόρια και τα ποσά της εξισωτικής αποζημίωσης του 2012

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με ανακοίνωσή του, υπενθυμίζει ότι οι αιτήσεις για τα μέτρα 211 και 212 (Εξισωτική Αποζημίωση) υποβάλλονται ως 15 Μαΐου.Από 6,5 ευρώ το στρέμμα μέχρι 12,5 ευρώ το στρέμμα υπολογίζεται η εξισωτική αποζημίωση που δικαιούνται γεωργοί και κτηνοτρόφοι που διαμένουν σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές. Το ανώτερο ποσό δικαιούνται οι Νέοι Γεωργοί, αλλά θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και 14 ευρώ το στρέμμα εάν ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» είχε ξεκινήσει τη διαδικασία χορήγησης πράσινου πιστοποιητικού.
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με ανακοίνωσή του, υπενθυμίζει ότι οι αιτήσεις για τα μέτρα 211 και 212 (Εξισωτική Αποζημίωση) υποβάλλονται ως 15 Μαΐου.
Αν και η υποβολή των αιτήσεων για εξισωτική από τους παραγωγούς (κτηνοτρόφων και γεωργών) έχει ήδη ξεκινήσει παράλληλα με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων, μόλις τώρα ο ΟΠΕΚΕΠΕ δημοσίευσε την προκήρυξη των δύο σχετικών μέτρων, δηλαδή μία μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει κάτι γιατί οι ενδιαφερόμενοι είχαν ήδη ενημερωθεί για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να λάβουν του χρόνου την εξισωτική αποζημίωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγαλύτερη βαθμολογία παίρνουν οι δικαιούχοι που είναι κάτω των 30 ετών και όσοι είναι κατά 100% αγρότες, χωρίς εξω-γεωργικά εισοδήματα.
Να σημειωθεί ότι με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ, καλεί όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα μέτρα 211 και 212 ( Εξισωτική Αποζημίωση ) του Άξονα 2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για το έτος 2012, να υποβάλλουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας έως και τις 15 Μαΐου.

Βρείτε εδώ ολόκληρη τη σχετική πρόσκληση με τους αναλυτικούς πίνακες και τα δικαιολογητικά:
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξισωτική αποζημίωση του 2012.doc
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Ολα τα πρωτοσέλιδα Πολιτικών, Οικονομικών και Αθλητικών εφημερίδων (15-5-12)

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
...















































ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

























ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ








Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »