Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Skywalking: Η νέα μόδα στη Ρωσία προστάζει να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή σου για μια φωτογραφία...

Skywalking: Η νεα μοδα στη Ρωσια προσταζει να βαλεις σε κινδυνο τη ζωη σου για μια φωτογραφια...
Οι ριψοκίνδυνοι το δοκιμάζουν. Οι υπόλοιποι πάλι κοιτούν φευγαλέα τις φωτογραφίες- νέα τρέλα στη Ρωσία. Το skywalking ήρθε για να μείνει (και να μας ζαλίσει στην κυριολεξία)!
Εάν ανήκεις στην ομάδα όσων φοβούνται τα ύψη, καλύτερα να μη δεις τις παρακάτω φωτογραφίες. Και σίγουρα απόφυγε την παρέα με τους θεότρελους και τολμηρούς φωτογράφους από τη Ρωσία.


Οι νέοι ερασιτέχνες φωτογράφοι (πολλοί από αυτούς δεν έχουν κλείσει καν τα 18) το έχουν πάρει απόφαση. Θέλοντας να δείξουν πως είναι ατρόμητοι αλλά και πρωτοπόροι, φέρνουν στο διαδίκτυο μια νέα τρέλα. Φορούν τα αθλητικά παπούτσια τους, παίρνουν τη φωτογραφική μηχανή και παρέα με τον κολλητό τους ανεβαίνουν όοοοοσο πιο ψηλά μπορούν. Σκοπός τους; Να βγάλουν μια φωτογραφία που θα σε κάνει να τα χάσεις, τόσο από έκπληξη, όσο και από τη ζαλάδα.



Σκεπές πολυόροφων κτιρίων, γέφυρες και ουρανοξύστες αποτελούν  μερικά από τα "ιδανικά" μέρη για να στηθούν και να φωτογραφηθούν.


Όσο για τον εξοπλισμό ασφαλείας του νέου αυτού trend; Ανεπαρκής ή μηδαμινός.




Kάποιες λιγότερο τρομακτικές

Κάποιες περισσότερο


Πώς βγήκε αυτή η φωτογραφία;

Έτσι ακριβώς...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.