Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αρβελέρ: «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος.»

Φοβερή αποκάλυψη από την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Βάζουν επίτηδες ανήκουστα μέτρα που δεν θα αποδώσουν για να υποχρεώσουν την Ελλάδα σε έξοδο (από την ευρωζώνη)» αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ. Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί τη συγκλονιστική αποκάλυψη!

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

To Vine ξεπέρασε το Instagram στο Twitter

Η δημοφιλής εφαρμογή δημιουργίας σύντομων βίντεο Vine, η οποία έχει εξαγοραστεί από τοTwitter, είναι πλέον διαθέσιμη εκτός από iOS και για android συσκευές, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όλο και… περισσότερων χρηστών.

Την περασμένη εβδομάδα η εφαρμογή ξεπέρασε ακόμα και την χρήση τουInstagram στο Τwitter, καθώς οι χρήστες δημοσίευσαν περισσότερα tweets που περιείχαν link για βίντεο μέσω του vine, σε σχέση με δημοσιεύσεις που περιείχαν link για εικόνες μέσω του Instagram. 

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της υπηρεσίας Τοpsy, μόνο το περασμένο Σάββατο σημειώθηκαν 2.92 εκατομμύρια mentions στο Twitter μέσω της υπηρεσίας Vine, έναντι των 2.29 εκατομμυρίων που σημειώθηκαν μέσω του Instagram. Η επιτυχία του Vine, οφείλεται στην στενή σχέση που διατηρεί με το Twitter, αξιοποιώντας καλύτερα τις δυνατότητες του κοινωνικού δικτύου, σε αντίθεση με το Instagram που τελευταία φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από αυτό.
 Πηγή: SecNews
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Τι θα συμβεί αν σπάσεις ένα αβγό 20 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ απο τη θάλασσα;

Δεν γνωρίζουμε πως προέκυψε η συγκεκριμένη απορία, ωστόσο η δοκιμή έχει ενδιαφέρον…


Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Το ΒΙΝΤΕΟ από το κλάμα του βιολιού...

Μετά από 75 χρόνια, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα σίγησε.
Ο ήχος από το κλάμα του βιολιού στη χθεσινή συναυλία, πλημμύριζε την...
αίθουσα. Κι εκείνη έπαιζε, μ΄ επαγγελματισμό, με αξιοπρέπεια. Για τελευταία φορά...

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Σκοπιανό κανάλι εκπέμπει πάνω στην ΕΡΤ...

Λίγες μόλις μέρες μετά το μαύρο στην ΕΡΤ και ήδη η συχνότητα καταπατήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων, ΜΡΤ, το οποίο οι θεσσαλονικείς είναι αναγκασμένοι να βλέπουν στη συχνότητα της ΕΡΤ.
Εκατοντάδες είναι οι ...
καταγγελίες για αυτή την εισβολή που έγινε φυσικά γιατί αποφάσισε η κυβέρνηση ξαφνικά να εγκαταλείψει τις συγκεκριμένες συχνότητες...
www.tokarfi.gr
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Συναυλία στο προαύλιο της ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου με το συγκρότημα της Γιώτας & του Γιάννη από το Πλωμάρι


Την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά το συγκρότημα που απαρτίζεται από δικούς μας ανθρώπους, είχαν όσοι βρέθηκαν έξω και μέσα στο κτήριο της ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου. Οι καλλιτέχνες Γιώτα Μιχαλέλη και Γιάννης Ζαδέλλης, μαζί με τους μουσικούς που απαρτίζουν την ορχήστρα, κάλυψαν μουσικά την τρίτη βραδιά της διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου, κρατώντας συντροφιά στο πλήθος που συμπαραστέκεται στους 21 εργαζομένους.
Δείτε το σχετικό βίντεο που τράβηξε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Φωτογραφία από www.era-aegean.gr
Πηγή www.plomarinews.gr/
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »