Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ένα πλήρες διαμέρισμα 20 τετραγωνικών!

Το ισπανικό αρχιτεκτονικό στούντιο Μycc μετέτρεψε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, μόλις 20 τετραγωνικών, σε έναν άνετο χώρο, καλύπτοντας και με το παραπάνω τις ανάγκες των ιδιοκτητών. Πετυχαίνοντας να μεγιστοποιήσει τους χώρους εκμεταλλευόμενος κάθε γωνιά, ο αρχιτέκτονας πέτυχε το ακατόρθωτο: Άνεση και πολυτέλεια μέσα σε λίγα μέτρα!

Με διαφορετικές πλατφόρμες στο εσωτερικό, ο χώρος διαχωρίζεται έξυπνα, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και στην ποιότητα ζωής. «Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι μπήκα σε ένα κουτί… παπουτσιών και κατά δεύτερον η πρόκληση υπήρξε μεγάλη για μένα. Έπρεπε να μεταμορφώσω τον χώρο αυτό σε ένα απόλυτα βιώσιμο σπίτι, που θα κάλυπτε κάθε ανάγκη. Και νομίζω το κατάφερα. Πλέον αυτό το… κουτί παπουτσιών χωρά πολλά περισσότερα ζευγάρια!», λέει χιουμοριστικά ο αρχιτέκτονας.


Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Εκπληκτική ζωγραφική λουλουδιών στο νερό! (vid)

Η Yasemin Ozsavasci γεννήθηκε σε ένα χωριό της Τουρκίας όπου η ζωγραφική στο νερό ήταν κάτι συνηθισμένο για τους λιγοστούς κατοίκους, που είχαν βρει έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο για να αποτυπώνουν την έμπνευσή τους. Κάπως έτσι έμαθε την τέχνη αυτή την οποία θέλησε στη συνέχεια να μεταδώσει και σε άλλους για να μη χαθεί. Με βασικά εργαλεία της τα λεπτά πινέλα, το χρώμα, το νερό και το χαρτί δημιουργεί εκπληκτικά έργα τέχνης στο νερό, εμπνευσμένα από τη φύση…
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Ημιτελικός κυπέλου ανδρών Ε.Σ.Π.Ε.Μ.: ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Αύριο, Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8:00 μμ στην έδρα του Πιερικού (ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) θα δώσει τελικά η ομάδα μας τον αγώνα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλου Ε.Σ.Π.Ε.Μ. και τη συμμετοχή της στο ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

Σύμφωνα με τη δήλωση του προπονητή κυρίου Βασίλη Ακριτίδη:  "Η ομάδα μας προετοιμάζεται πολύ καλά και επικρατεί αισιοδοξία και πίστη για το αποτέλεσμα του αγώνα, απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο".


Περιμένουμε από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα μας σε αυτή την  πολύ σημαντική της προσπάθεια. Καλή επιτυχία.!!!

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Αγώνας προταθλήματος εφήβων: ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η εφηβική ομάδα βόλεϋ του Απόλλωνα Καλυβίων την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 4 μμ αγωνίζεται στην έδρα μας (ΔΑΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ) με αντίπαλη ομάδα το Αρχιπέλαγος Κατερίνης. 

Περιμένουμε από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα μας. Καλή επιτυχία.!!!
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »