Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μάλλον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο Σαρκοζί

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος έχαιρε νομικής ασυλίας κατά τη διάρκεια της περασμένης 5ετίας, ενδεχομένως να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τρία οικονομικά σκάνδαλα που είχαν σημειωθεί την περίοδο της θητείας του στην εξουσία. Το γαλλικό Σύνταγμα επιτάσσει πως ένας πρόεδρος δεν μπορεί να κληθεί να καταθέσει, ή να διαταχθεί έρευνα εναντίον του προτού κλείσει ένας μήνας μετά την αποχώρησή του από την εξουσία—προνόμιο το οποίο λήγει στα μέσα Ιουνίου για τον Σαρκοζί, ο οποίος θα παραδώσει τα σκήπτρα της προεδρίας στον Ολάντ στις 15 Μαΐου.

Το γεγονός αυτό ανοίγει τον δρόμο για την κλήση του Σαρκοζί για κατάθεση από τους δικαστικούς που ερευνούν ορισμένες νεφελώδεις δεοντολογικά υποθέσεις: ανάμεσά τους είναι οι μίζες που φέρονται να δόθηκαν για την πώληση ενός υποβρυχίου στο Πακιστάν στη δεκαετία του ’90, ή οι αδιευκρίνιστες σχέσεις του Σαρκοζί, του κόμματός του και της πλουσιότερης γυναίκας στη Γαλλία, της Λιλιάν Μπετανκούρ, ιδιοκτήτριας της εταιρείας L’Oreal.

«Οι διαδικασίες ξεκινούν μόλις εκπνεύσει το χρονοδιάγραμμα χάριτος του ενός μηνός μετά το πέρας της θητείας» του προέδρου, είπε ο Ματιέ Μποντουέλ, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Γαλλίας.
Ο Σαρκοζί εξυπακούεται πως έχει αρνηθεί κάθε εμπλοκή του στις υποθέσεις αυτές, οι οποίες ήδη έχουν δώσει λαβή για την έναρξη δικαστικών ερευνών και έχουν αναμείξει πολλούς από τους εύπορους φίλους του.

Οι εμπλοκές του ονόματος του Σαρκοζί σε σκάνδαλα βάρυνε την υποψηφιότητά του και εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία κατέληξε σε ήττα για τον απερχόμενο πρόεδρο απέναντι στον σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Σωρεία παραβιάσεων στο Αιγαίο από διπλή άσκηση της Τουρκίας

  • 1
     



 Σωρεία παραβιάσεων στο Αιγαίο από διπλή άσκηση της Τουρκίας
Σωρεία προκλήσεων – παραβιάσεις και παραβάσεις –  έκαναν σήμερα οι Τούρκοι στο Αιγαίο που έχουν δύο ασκήσεις σε εξέλιξη – την ‘‘Λευκή Θύελλα» και της »Εφές».
Συγκεκριμένα  μπήκαν στο Αιγαίο  6στρατιωτικά αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα που έκαναν 24 παραβάσεις των κανονισμών ενώ  22 φορές παραβίασαν τον  εθνικό εναέριο χώρο. Τα ελικόπτερα ήταν κυρίως από φρεγάτες.
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η μεγάλης κλίμακας αεροναυτική άσκηση  της Τουρκίας Λευκή Θύελλα είναι υπ’ο την διακριτική παρακολούθηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και θα ολοκληρωθεί στις  17 Μαϊ 2012.Στην άσκηση συμμετέχουν σκάφη επιφανείας όλων των τύπων καθώς και υποβρύχια του ΤΠΝ και μαχητικά αεροσκάφη της ΤΠΑ. Η άσκηση  Εφές γίνεται κοντά στα τουρκικά παράλια
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Τελικά μας... ψεκάζουν με ιούς; Δείτε αποκαλυπτικό VIDEO!

Τελικά μας... ψεκάζουν με ιούς; Δείτε αποκαλυπτικό VIDEO!Η... μόδα των chemtrails όμως δεν απασχολεί μόνο τον ελληνικό πληθυσμό. Εκατοντάδες ξένες ιστοσελίδες ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα, φωτογραφίες και...
βίντεο ποστάρονται κατ' εξακολούθηση σε forum, απεικονίζοντας τα εν λόγω ίχνη στον ουρανό των ΗΠΑ, του Καναδά και αρκετών Ευρωπαϊκών πόλεων. Και κάπου εδώ λοιπόν ξεκινάει το πανηγύρι με τις εικασίες. Μας ψεκάζουν με ιούς; Με ναρκωτικά για να μας κρατούν μαστουρωμένους στις εκλογές; Με καρκινογόνες ουσίες; Με ψυχοφάρμακα για να είμαστε σε καταστολή; Με, με, με, με... Οι (αβάσιμες προς το παρόν) θεωρίες δίνουν και παίρνουν.
«Γιατί δεν δίνουν μια ξεκάθαρη απάντηση οι διάφορες χώρες και οι δημόσιοι οργανισμοί;», αναρωτιέται ο κ. Κατσαρός και δίνει την δική του εξήγηση για τον στόχο των ψεκασμών, οι οποίοι στηρίζονται στην επιστήμη της γεωμηχανικής, και την τροποποίηση του καιρού. «Έχει διαρρεύσει ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μέσα από την προσθήκη σωματιδίων αλουμινίου και βάριου στα καυσαέρια των αεροπλάνων. Τα σωματίδια αυτά ανακλούν το ηλιακό φως με αποτέλεσμα η Γη να θερμαίνεται σε μικρότερο ποσοστό και να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Αν όμως κάτι τέτοιο ισχύει γιατί δεν το δημοσιοποιούν ώστε να βοηθήσει η επιστημονική κοινότητα;», προσθέτει.
Chemtrails α λα Ελληνικά
Το θέμα των ψεκασμών έχει περάσει και από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Κατά καιρούς έχουν γίνει επερωτήσεις από βουλευτές κομμάτων (Κουβέλης, Κανέλλη, Γεωργιάδης, Χωρέμης), όμως τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. «Από το Υπουργείο Γεωργίας είπαν πως πρόκειται για ψεκασμούς αγροτικών περιοχών, όμως αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από πολύ μεγαλύτερο ύψος και όχι σε αγροτικές περιοχές, αλλά σε πόλεις», τονίζει ο κ. Κατσαρός, εγείροντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά γύρω από τους λόγους απόκρυψης περαιτέρω πληροφοριών.
«Είναι ένα φαινόμενο ορατό δια γυμνού οφθαλμού από όλους μας», μου λέει ο Γιώργος κάτοικος Χαλανδρίου. «Τα βλέπω καθημερινά. Περνούν αεροπλάνα σε απόσταση συγκεκριμένη και γεμίζουν όλο τον ουρανό με ίχνη. Το ίδιο συμβαίνει και στον Πειραιά με τη διαφορά ότι πηγαίνουν παραλιακά για να τα φέρνει ο αέρας προς τα μέσα. Τα ίχνη δεν εξαφανίζονται, αλλά παραμένουν εκεί. Έχοντας διαβάσει τις κατά καιρούς θεωρίες, αλλά χωρίς να έχω ακούσει καμία επίσημη απάντηση από τα Υπουργεία πώς γίνεται να μην θεωρώ ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο;», λέει χαρακτηριστικά.
Ο Χάρης, κάτοικος Αθήνας είναι εξίσου σκεπτικός: «Λαμβάνοντας υπόψη, ότι παγκοσμίως κυβερνήσεις φαίνεται να χρησιμοποιούν εκτεταμένα τεχνικές και μεθόδους καταστολής πληθών, συνειδητής και ασυνείδητης αντιστροφής σκέψεων και τεχνητής πρόκλησης συναισθημάτων, δεν γίνεται παρά να υπάρχουν και πιθανότητες "ψεκασμών". Έχοντας ως ένδειξη καπνό δεν μένει παρά να "ξετρυπώσουμε" και την φωτιά, στη περίπτωση που κάποιος έχει ανάψει φυσικά».
Μας ψεκάζουν εν τέλει ή όχι;
Ο κ. Κατσαρός είναι πεπεισμένος για τους ψεκασμούς (ανεξαρτήτως στόχου) και απαντά σε όσους θεωρούν τον ίδιο και την Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των Ψεκασμών συνωμοσιολόγους: «Τον Οκτώβριο του 2010 έγινε το Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα που οργανώθηκε από τον ΟΗΕ, στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας. Στο συνέδριο αυτό εγκρίθηκε ψήφισμα, σύμφωνα με το όποιο αναστέλλονται κάθε είδους πειράματα που γίνονται ή σχεδιάζουν να γίνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με στόχο τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, δηλαδή αναστέλλονται πειράματα όπως τα chemtrails. Το ψήφισμα αυτό υπέγραψαν 89 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα και η Κύπρος. Ζητάμε λοιπόν από τη Κυβέρνηση να δώσει μια επίσημη απάντηση».
Πριν από μερικές ημέρες πάντως, η πολεμική αεροπορία εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με τα ίχνη σε απάντηση ερωτήσεων από πολίτες που προφανώς την... βομβάρδισαν με τηλεφωνήματα. "Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας", αναφέρει το δελτίο και εξηγεί ότι η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη, όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά και πως το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Τέλος, αναφέρεται πως οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα.
Η απάντηση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας δεν φαίνεται να πείθει τον κ. Κατσαρό, αν και ο ίδιος παραδέχεται πως πρόκειται για ένα πολύ θετικό βήμα ότι μετά από πέντε χρόνια πιέσεων ένας οργανισμός έδωσε επίσημη απάντηση. «Όταν γίνονται πτήσεις στρατιωτικών αεροπλάνων δεν δίνονται διαγράμματα. Στην ουσία αυτές οι πτήσεις δεν ‘εμφανίζονται' πουθενά. Επίσης, εμείς μιλάμε για εκείνους τους υδρατμούς που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ουρανό. Πειστική απάντηση θα μπορούσε να δοθεί μόνο αν συλλεγόταν ο καπνός και γινόταν χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί αν περιέχει αλουμίνιο, βάριο και άλλα βαρέα μέταλλα. Σε κάθε περίπτωση ήταν θετικό ότι ανταποκρίθηκαν, έστω και μετά από τόσα χρόνια επερωτήσεων», μου λέει.
Εν τέλει, πού βρίσκεται η αλήθεια και πού αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας;

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Ένας στους έξι καρκίνους είναι κολλητικός


Ο καρκίνος που κάθε χρόνο θα εμφανιστεί σε περίπου 2.000.000 ανθρώπους, σε ολόκληρο τον κόσμο θα έχει προκληθεί από μολύνσεις από κάποιο παθογόνο μικροοργανισμό, όπως ιό, βακτήριο ή παράσιτο. Αυτές οι μολύνσεις θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί..και τουλάχιστον το 16%, όσων θα εμφανίσουν καρκίνο σε ολόκληρο τον κόσμο (οι 2.000.000 άνθρωποι δηλαδή) να μην νοσήσει.

Οι επιστήμονες τονίζουν κατηγορηματικά ότι ο ένας στους 6 που θα προσβληθεί από τον καρκίνο, θα μπορούσε να το αποφύγει. Η μελέτη δείχνει ότι, αντίθετα από ότι πιστεύει ο πολύς κόσμος, πως ο καρκίνος δεν κολλάει από τους άλλους, στην ουσία σε σημαντικό βαθμό είναι κολλητικός. Όπως επισημαίνει, ο καρκίνος θα αντιμετωπισθεί πιο αποτελεσματικά στο μέλλον, αν πάψει να θεωρείται αποκλειστικά ως μη μολυσματική νόσος.

Οι ερευνητές της Διεθνούς Υπηρεσίας για την Έρευνα στον Καρκίνο, που εδρεύει στη Γαλλία, με επικεφαλής την Κατρίν ντε Μαρτέλ και τον Μάρτιν Πλάμερ, ανέλυσαν τις περιπτώσεις 27 ειδών καρκίνου σε 184 χώρες. Κατέληξαν στη διαπίστωση ότι τέσσερις είναι οι κυριότερες αιτίες μόλυνσης: ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV), to ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (H.pylori), καθώς και οι ιοί της ηπατίτιδας B και C.

Από τις συνολικά 12,7 εκατομμύρια περιπτώσεις καρκίνου ετησίως, οι τέσσερις ανωτέρω μολύνσεις ευθύνονται για 1,9 εκατομμύρια περιπτώσεις καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας, το γαστρεντερικό σύστημα και το ήπαρ. Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι πρέπει να καταβληθούν και άλλες προσπάθειες διεθνώς, ώστε να καταπολεμηθούν οι αιτίες της μόλυνσης που οδηγούν σε καρκίνο και να γίνει αντιληπτό ότι αυτά τα είδη καρκίνου ουσιαστικά αποτελούν μία μεταδιδόμενη ασθένεια.

Οι μολυσματικής αιτιολογίας καρκίνοι είναι αναλογικά περίπου τρεις φορές περισσότεροι στις αναπτυσσόμενες χώρες σε σχέση με τις ανεπτυγμένες. Το ποσοστό τους ποικίλει σημαντικά σε διεθνές επίπεδο, από 3,3% στην Αυστραλία και 4% στις ΗΠΑ έως σχεδόν 33% στην υποσαχάρια Αφρική. Περίπου το 23% όλων των καρκίνων στον αναπτυσσόμενο κόσμο οφείλεται σε μολυσματικές αιτίες, έναντι μόλις 7,4% στον αναπτυγμένο.

Σχεδόν το ένα τρίτο των περιπτώσεων αυτών διεθνώς εμφανίζονται σε ανθρώπους κάτω των 50 ετών. Μεταξύ των γυναικών ο καρκίνος του τραχήλου καλύπτει περίπου τις μισές περιπτώσεις μολυσματικών καρκίνων, ενώ στους άνδρες πάνω από το 80% αφορά τους ηπατικούς και τους γαστρικούς καρκίνους.

Οι επιστήμονες της Διεθνούς Υπηρεσίας για την Έρευνα στον Καρκίνο τονίζουν ότι τα περιστατικά μολυσματικών καρκίνων θα μπορούσαν να μειωθούν σημαντικά στο μέλλον, αν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα δημόσιας υγείας, όπως εμβολιασμοί, ασφαλέστερες μέθοδοι ενέσεων, αντιμικροβιακές θεραπείες κ.α. Εμβόλια υπάρχουν ήδη για τους ιούς HPV και ηπατίτιδας B (HBV), ενώ η μόλυνση από το βακτήριο helicobacter pylori, που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και έλκος στομάχου με τελική κατάληξη τον καρκίνο, είναι δυνατό να καταπολεμηθεί έγκαιρα με αντιβιοτικά.
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Απριλίου 2012 μέσα από τον φακό του National Geographic!










Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Plitvice Lakes: Ένας επίγειος παράδεισος στην Κροατία!

Plitvice Lakes: Ενας επιγειος παραδεισος στην Κροατια!
Το Plitvice Lakes National Park της Κροατίας είναι το παλαιότερο εθνικό πάρκο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ιδρύθηκε το 1949 και αποτελεί πλέον μέρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η προστατευόμενη περιοχή εκτείνεται σε 296,85 τετραγωνικά χιλιόμετρα (73.350 στρέμματα) με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Είδη που υπήρχαν στην περιοχή πριν την άφιξη του ανθρώπου... εξακολουθούν να υπάρχουν. Κάθε χρόνο καταγράφονται πάνω από 1.200.000 επισκέπτες για τους οποίους ισχύουν αυστηροί κανονισμοί.
Το Plitvice είναι διάσημο για τις λίμνες και τους καταρράκτες του. Συνολικά υπάρχουν 16 λίμνες που συνδέονται μεταξύ τους και καλύπτουν μια περιοχή περίπου 2 τετραγωνικών χιλομέτρων. Αυτές οι λίμνες είναι αποτέλεσμα της συμβολής των πολλών μικρών ποταμών που ρέουν στην περιοχή. Είναι γνωστές για τα χρώματά τους που κυμαίνονται από γαλάζιο σε πράσινο, γκρι ή μπλε ανάλογα με την ποσότητα των ορυκτών ή οργανισμών στο νερό ή ακόμα και τη γωνία τους ηλιακού φωτός.









Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Απολαύστε 14 εκπληκτικές φωτογραφίες τραβηγμένες από το διάστημα!

Απολαυστε 14 εκπληκτικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο το διαστημα!
Οι παρακάτω εικόνες, όπως τις κατέγραψε ο φακός των αστροναυτών της NASA, ταξιδεύουν τα μάτια και το μυαλό μας... Τα λόγια είναι περιττά...
Έχουν τραβηχτεί από τον αστροναύτη της NASA, Douglas H. Wheelock, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου του 2010 ανέλαβε τη διοίκηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Το διαστημόπλοιο Discovery.


Το νησί Juan de Nova που βρίσκεται ανάμεσα στη Μαδαγασκάρη και την Αφρική.


Μια ματιά στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις... διακρίνονται το Παρίσι και το Λονδίνο.


Μια... διαστημική ματιά στο φεγγάρι.


Πάνω από τις Μπαχάμες.


Ηλιακός δέκτης του διαστημικού σταθμού με φόντο... τη Γη.


Μια ατόλη στο νότιο Ειρηνικό.


Η Κύπρος από ψηλά.


Ο τυφώνας Earl.


Χιονισμένη κορυφή στις Άνδεις.


Ο Νείλος και η έρημος Σαχάρα στην Αίγυπτο την ημέρα...


... και τη νύχτα!


Μια βραδινή άποψη της Ιταλίας.


Ο παγετώνας της Παταγονίας.


Η Ελλάδα τη νύχτα... από ψηλά!
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Το πιο όμορφο γκολ της Πρέμιερ Λιγκ(BINTEO)

Η τριάδα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον
Ο Γουέιν Ρούνεϊ κέρδισε τον τίτλο του ποδοσφαιριστή με το ωραιότερο γκολ της τελευταίας...
εικοσαετίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα μέσα Απριλίου η Πρέμιερ Λιγκ έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, να ψηφίσουν το καλύτερο γκολ της Πρέμιερ Λιγκ από τη μέρα της....




ίδρυσης της. Τα αποτελέσματα βγήκαν και το καλύτερο γκολ είναι αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ το 2011 εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι (2-1 το σκορ υπέρ της Γιουνάιτεντ).

Η τριάδα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού στη δεύτερη θέση βρίσκεται το γκολ του Ντένις Μπέργκαμπ κόντρα στη Νιουκάσλ, μετά τη φοβερή ντρίμπλα στο Νίκο Νταμπίζα. Στην τρίτη θέση το τέρμα που σημείωσε ο Τιερί Ανρί.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Μιλήστε με όλο τον κόσμο μέσα από τα νέα Google Hangouts!

10 άτομα  ταυτόχρονα
Η Google αναβαθμίζει τα Google Hangouts για να μπορούν οι χρήστες να μιλάνε με όσους χρήστες θέλουν...

To κοινωνικό δίκτυο της Google, το Google+ μπορεί να μην έχει ακόμα πολλά από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του βασικού ανταγωνιστή του, Facebook όμως σίγουρα η λειτουργία Google Hangouts είναι από τα βασικά του προτερήματα μιας και επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλήσουν με 10 άτομα  ταυτόχρονα.



Αρχικά αυτή η λειτουργία ήταν σίγουρα πολύ καλή όμως πολλοί χρήστες ήθελαν να μπορούν να μιλάνε με περισσότερους από 10 χρήστες πράγμα που ήταν πιο δύσκολο αφού έπρεπε να υποβάλουν ειδικό αίτημα στη Google.
Αυτό όμως πλέον αποτελεί παρελθόν μιας και η Google ενεργοποίησε τη λειτουργία broadcasting και πλέον οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά τα μηνύματά τους σε όλο τον κόσμο.


Το μόνο που χρειάζεται να έχει κάθε χρήστης εκτός από το λογαριασμό του Google+ είναι και ένα λογαριασμό στο YouTube και αυτό ήταν. Για την ώρα η υπηρεσία Hangouts On Air δεν είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο όμως πολύ σύντομα θα είναι...
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Γ. Λιάγκας - Φ. Σκορδά: Με τον μικρό Γιαννάκη στην παραλία! Δείτε φωτογραφίες...

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά λάτρεις της θάλασσας έχουν ξεκινήσει ήδη τις "μικρές απδράσεις" τους στην παραλία της Βουλιαγμένης. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του Hello! συνέλαβε τη μαμά Φαίη να παίζει με τον μονάκριβο γιο της.

Ο Λιάγκας τζούνιορ διασκέδασε με την ψυχή του και γελούσε δυνατά κάθε φορά που η μαμά του είτε τον πετούσε ψηλά, είτε του έβαζε τα ποδαράκια του στο νερό.


Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

To... σοκ της Ευγενίας! (αποκαλυπτικές φωτογραφίες)

 
Σοκ για την Ευγενία Γκιζέλη. Το γνωστό μοντέλο δεν πίστευε στα μάτια του όταν πριν από λίγες μέρες επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητό της, ένα μαύρο Smart, και της είχαν κλέψει όλα τα προσωπικά της αντικείμενα.


«Είμαι σοκαρισμένη και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Πριν από λίγες μέρες ήμουν στο Κολωνάκι με την παρέα μου και επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό μου διαπίστωσα ότι το πορτμπαγκάζ ήταν ανοιχτό. Πανικοβλήθηκα και σε κλάσματα δευτερολέπτου είδα ότι έλειπαν όλα τα πράγματα που είχα στο αυτοκίνητο», δήλωσε το μελαχρινό μοντέλο.

Η Ευγενία Γκιζέλη στο αυτοκίνητό της είχε πολλά πράγματα της δουλειάς της, όπως ρούχα και τρέσες, καθώς νωρίτερα βρισκόταν σε φωτογραφηση. Ωστόσο, έχει αγχωθεί περισσότερο για τα προσωπικά της έγγραφα, καθώς οι κλέφτες τα πήραν όλα.

«Δεν ξέρω τι να πω. Καθημερινά τρέχω και δεν φτάνω, αφού μου έκλεψαν τα πάντα: το δίπλωμα οδήγησης, την άδεια του αυτοκινήτου, το ΚΤΕΟ, την ασφάλεια, και τώρα προσπαθώ να τα ξαναβγάλω, και δεν είναι εύκολο, ειδικά στη χώρ αμας που υπάρχει γραφειοκρατία. Όσον αφορά τα ρούχα, τα πήραν κι αυτά, και κόστιζαν αρκετά χρήματα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, γιατί πριν γίνει αυτό μου είχαν πάρει τις πινακίδες», δήλωσε η καλλονή στην Espresso.

Η Ευγενία πάντως, μόλις διαπίστωσε την κλοπή απευθύνθηκε αμέσως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου την κατήγγειλε. «Είμαι αισιόδοξη και αυτό που περιμένω τώρα είναι να βγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα χαρτιά ώστε να μπορώ να κυκλοφορώ νόμιμα, γιατί ήδη έχω χάσει αρκετές δουλειές».
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »