Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μ. Χρουσαλά: Ευτυχισμένη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! (Φωτογραφίες)

Με εμφανή τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της, η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στα εγκαίνια του bar - restauran "Chateau" την προηγούμενη Πέμπτη. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, Λεό Πατίτσας.
Το ζευγάρι βρέθηκε στο νέο στέκι του φίλου τους Στσύρου Μαντόπουλου, στα Βόρεια Προάστια, γύρω στις 9.30. Η Μαριέττα είχε επιλέξει ένα total black look και ήταν αμακιγιάριστη, τονίζοντας έτσι τη φυσική της ομορφιά. Όσοι βρέθηκαν δίπλα της και της μίλησαν τόνισαν πως ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και πως ο αγαπημένος της σύζυγός δεν την άφησε ούτε λεπτό μόνη. Την κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του και φρόντιζε ώστε να μην της λείπει τίποτα.

Η εγκυμονούσα Μαριέττα, σύμφωνα με το περιοδικό "Hello!", προτίμησε φυσικό μεταλλικό νερό αντί κάποιου κοκτέιλ  με αλκοόλ, ενώ επέλεξε ένα πιάτο από τη Μεσογειακή Κουζίνα του εστιατορίου. Στην παρέα τους βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία συνομίλησε για αρκετή ώρα. Όλοι μαζί αναχώρησαν από το μαγαζί λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.