Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Σε χωματερές μετατρέπονται οι δρόμοι της κατεχόμενης Λευκωσίας

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον παράνομο δήμο της κατεχόμενης Λευκωσίας, με τα σκουπίδια να έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε χωματερές, σύμφωνα με το σημερινό τ/κ Τύπο.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών ανησυχούν για μολυσματικές ασθένειες, ενώ επικρατεί μια έντονη δυσοσμία.

Η ψευδοβουλή θα συνέλθει σήμερα εκτάκτως για να συζητήσει την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την απόφαση του λεγόμενου υπουργικού να εκδώσει «διάταγμα» με «ισχύ νόμου» για την άδεια του λεγόμενου δημάρχου κατεχόμενης Λευκωσίας Τζεμάλ Μπουλούτογλουλαρί.

Η λεγόμενη βουλή βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και θα τις διακόψει για τη συνεδρία.

Όπως αναφέρεται, ο ψευδοπρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσιούκ τηλεφώνησε στους λεγόμενους βουλευτές του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και τους κάλεσε να μην παραστούν στη συνεδρία.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» γράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο ότι η μόνη ελπίδα για να καθαριστούν οι δρόμοι της κατεχόμενης Λευκωσίας είναι η επέτειος της τουρκικής εισβολής, οπότε οι δρόμοι θα καθαριστούν λόγω της παρουσίας επισήμων από την Τουρκία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.