Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ε. Μενεγάκη: Οι πρώτες της βουτιές στην Άνδρο, χωρίς ρετούς! (photos)

 
Η Ελένη Μενεγάκη - χωρίς ρετούς - στις πρώτες βουτιές, στην παραλία της Άχλας! Πως είναι το σώμα της φέτος; Σέξι όπως πάντα; Οι "κοντινές" φωτογραφίες με μαγιό "μιλάνε" από μόνες τους, αφού ο φωτογραφικός φακός του...
...περιοδικού "ΟΚ!" και του "Hello" ήταν εκεί!

Φέτος, θα περάσει το μεγαλύτερο σχεδόν μέρος των διακοπών της στον αγαπημένο της προρισμό, τα Άχλα της Άνδρου σε αντίθεση με άλλες χρονιές που επέλεγε κοσμοπολίτικα νησιά όπως η Μύκονος και η Νάξος.
Αυτή τη φορά, οι φωτογράφοι την τσάκωσαν μόνο με τον Ματέο. Οι δυο τους, εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες και τον λαμπερό ήλιο, και έκαναν τις πρώτες τους βουτιές στα καταγάλανα νερά της Άνδρου.
Ντυμένη με καυτό κίτρινο σορτσάκι, ροζ στράπλες bikini, άσπρο T-Shirt και άσπρο καπέλο το οποίο δεν αποχωρίστηκε στιγμή, η παρουσιάστρια έδειχνε πολύ ευτυχισμένη, και απόλαυσε με το παραπάνω τον ήλιο και τη θάλασσα, όντας ιδιαίτερα περιποιητική με τον καλό της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.