Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Φαίη Σκορδά: "Κόβει" την ανάσα η σέξι φωτογράφισή της με μαγιό!

Το "Hello" απαθανάτισε τη Φαίη Σκορδά με μαγιό στην παραλία και - όπως θα δείτε - μιλάμε για το πιο σέξι κορμί της ελληνικής τηλεόρασης, εννοείται χωρίς ρετούς, με διαφορά! Κι όλα αυτά ένα χρόνο μετά τη γέννα...


Διαθέτει ένα από τα πιο καλίγραμμα σώματα που πολλές θα ζήλευαν! Ειδικάν αν πριν από έναν περίπου χρόνο είχαν γεννήσει. Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά, η οποία όχι μόνο έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά έχει αποκτήσει ένα ακόμα πιο τέλειο κορμί. Ο φωτογραφικός φακός του "Hello" συνέλαβε τη γοητευτική μαμά σε παραλία των Νοτίων Προαστίων, η οποία έκοψε την ανάσα με την εμφάνισή της και τους ζωγραφιστούς κοιλιακούς της.

Όλοι όσοι βρέθηκαν την ίδια στιγμή στην παραλία και αντίκρισαν τη Φαίη με το μαγιό της έμειναν θαμπωμένοι με τις άψογες αναλογίες της. Η γλυκιά μητέρα απόλαυσε τον ήλιο αλλά δεν τόλμησε να βουτήξει καθώς ακόμη η θάλασσα δεν έχει ζεστάνει όσο εκείνη επιθυμεί.

Μπορεί η φύση να την έχει προκίσει καθώς ανέκαθεν διέθετε καλίγραμμα πόδια και ωραίο κορμί, αλλά τους τελευταίους μήνες έχει εντείνει τις προσπάθειές της για να γίνει ακόμη πιο fit!Ο στόχος της επετεύχθη!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.