Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τα αποτελέσματα της Super league



 
Γιατί πολύ απλά εκεί είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας!

Ο ΠΑΣ νίκησε την ΑΕΚ και σώθηκε, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη και οδεύει στον δρόμο που χάραξε η Δόξα, δηλαδή αυτόν της Football League, ενώ η Κέρκυρα με το «διπλό» στο Καραϊσκάκη γέμισε προβληματισμό και τον Εργοτέλη που απέχει έναν βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι έμειναν στο 0-0 και άφησαν... από κάτω την ΑΕΚ που έχασε στα Γιάννενα.

Αναβολή λόγω αέρα στο Λεβαδειακός-Ξάνθη και θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τι θα γίνει στο ματς αυτό, ενώ στο Άρης-Αστέρας το μπουκάλι που τραυμάτισε την βοηθό Κουρομπύλια, θα φέρει όπως όλα δείχνουν τιμωρία για τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0

Στον δικό του ρυθμό, τον κρητικό, ανάγκασε τον Παναιτωλικό να… χορέψει ο ΟΦΗ, χορός που μετά την ήττα με σκορ 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας οδηγεί την ομάδα του Αγρινίου «καρφί» στην Football League. To γκολ του Κάλαϊτζιτς (30΄), άφησε τους φιλοξενούμενους στους 25 βαθμούς και με ελάχιστες πιθανότητες για να σωθούν.
Λεβαδειακός-Ξάνθη (αναβολή)

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Λιβαδειά δεν επέτρεψαν να γίνει το ματς του Λεβαδειακού με την Skoda Ξάνθη. O διαιτητής του αγώνα, Μιχάλης Βοσκάκης αποφάσισε να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση και αναμένεται να μάθουμε αν τελικά γίνει αύριο (9/4) αφού την Μεγάλη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η 29η αγωνιστική της Σουπερ Λίγκας.
Άρης-Αστέρας Τρ. (διακοπή)

Οριστικά διεκόπη η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης». Αιτία η αδυναμία της βοηθού του κ. Τριτσώνη, κ. Κουρομπύλια, να συνεχίσει το παιχνίδι μετά από αντικείμενο που δέχτηκε.

Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 1-1

Σε περιπέτειες μπήκε ο Εργοτέλης με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Δόξα, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ύστερα από τη νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού (1-0), απέχει μόλις ένα πόντο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον είναι μονόδρομος η νίκη με τον Λεβαδειακό, τη Μεγάλη Τετάρτη.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 2-1

Ούτε η Παναγία, ούτε ο Θεός, ούτε κανένας άλλος! Σήμερα ήταν του… Άη-Γιάννενα! Η ομάδα του Αναστασιάδη «βύθισε» την ΑΕΚ στη λίμνη των «Ζωσιμάδων» και με το 2-1 πανηγύρισε οριστικά την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα! Κακή η ελλιπέστατη «Ένωση», προδόθηκε και από παιδικά αμυντικά λάθη και έμεινε χωρίς διπλό από του… Άη-Γιαννιού (όταν είχε επικρατήσει του Λεβαδειακού)!

Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1

Το «μεθύσι» του Ολυμπιακού από την κατάκτηση του πρωταθλήματος , βγήκε σε καλό για την Κέρκυρα. Οι ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν το πρόσωπο που δείχνουν στο Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να τους τιμωρήσει και με τη νίκη της 1-0 να μπει γερά στο παιχνίδι της παραμονής. Ο Ιωάννου το γκολ των νικητών στο 80ο λεπτό.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0

Όποιος δεν μπήκε στον κόπο (τέτοιος αποδείχθηκε) να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επιβεβαιώσουν τον διαδικαστικό χαρακτήρα του ματς, περιορίστηκαν σε ένα σβηστό 0-0 και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0

Με δύο γκολ και μία ασίστ του καλύτερου παίκτη του γηπέδου, Αντώνη Πετρόπουλου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έδωσε επιπλέον πόντο στην ομάδα του ενόψει play off και έδειξε στον προπονητή του πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες αφού παρά το γεγονός πως σπάνια χρησιμοποιείται, δηλώνει παρών όποτε χρειαστεί.

Επόμενη αγωνιστική (29η)

Μ. Τετάρτη, 11/4 (19:00)

ΑΕΚ-Ατρόμητος
Αστέρας Τρ. - Παναθηναϊκός
Εργοτέλης-Λεβαδειακός
Κέρκυρα-ΟΦΗ
ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας
Παναιτωλικός-Άρης
Πανιώνιος-Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.