Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Hawaii: Ο απόλυτος εξωτικός προορισμός στην άλλη άκρη της Γης (photos)


Η Χαβάη είναι ένα ηφαιστειογενές σύμπλεγμα 18  νησιών στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, 3.700km μακρυά από τις δυτικές ακτές των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Παρόλο που είναι ένας απομακρυσμένος προορισμός, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αφού συνδυάζει αρμονικά τις κοσμοπολίτικες ανέσεις από τη μια και τη μοναδική φυσική ομορφιά με τις...
...γαλήνιες ακρογιαλιές και τις κατάφυτες κοιλάδες από την άλλη. 


Η Χαβάη αποτελεί έναν εξωτικό προορισμό, διάσημο για τις υπέροχες παραλίες, τα ηφαιστειογενή βουνά, τα τροπικά δάση, τους κρυμμένους καταρράκτες και την φιλοξενία και τη ζεστασιά των ντόπιων. 

Στη Χαβάη θα συναντήσετε πολλές παραλίες με λευκή άμμο, καταγάλανα νερά, και φοίνικες. Υπάρχουν όμως και παραλίες με μαύρη άμμο, που είναι αποτέλεσμα της ηφαιστειακής δραστηριότητας και πράσινη άμμο που προκύπτει από την παρουσία κρυστάλλων σε λαδί απόχρωσης. Υπάρχουν επίσης παραλίες με ρηχά νερά και πολύχρωμα ψάρια ιδανικές για καταδύσεις. Όλες τους είναι πανέμορφες!


Η Χαβάη θεωρείται η πατρίδα του serfing. Υπάρχουν παραλίες με θεόρατα κύματα που αποτελούν πόλο έλξης των serfer όλου του κόσμου, καθώς και άλλων ανθρώπων, που απλά τους αρέσει να παρακολουθούν το θέαμα.

 Η Χαβάη είναι γνωστή ως η πολιτεία του Ουράνιου Τόξου
Κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε αν επισκεφτείτε την Χαβάη, είναι να δείτε το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η λάβα που ρέει από το ηφαίστειο Kilauea.


Η φιλοξενία και το χαμόγελο των ντόπιων είναι κάτι που θυμούνται όσοι επισκέφτηκαν τη Χαβάη. Το ζεστό καλωσόρισμα των επισκεπτών ξεκινάει από το αεροδρόμιο με το "Aloha" και το λουλουδένιο κολιέ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.