Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

30η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σωματικής Τιμωρίας των Παιδιών«Είναι στο χέρι σου!»

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σωματικής Τιμωρίας των Παιδιών: «Είναι στο χέρι σου!» Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σωματικής Τιμωρίας των Παιδιών που διοργανώνονται φέτος στη Θεσσαλονίκη στις 29 και 30 Απριλίου 2010. Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται: εικαστικό εργαστήριο ευαισθητοποίησης, θεατρικά δρώμενα, έκθεση αφισών, εργαστήριο βιωματικής εμπειρίας για μαθητές, στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Από τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών χωρίς βία σε μια κοινωνία χωρίς βία».
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Κέντρο Ενταξιακής Πολιτικής της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Δίκτυο για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά και τον Συνήγορο του Παιδιού.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας, το Υπουργείο Παιδείας έστειλε εγκύκλιο (διαβάστε την εδώ) σε όλα τα σχολεία της χώρας, με την οποία προτείνεται την 30η Απριλίου οι δύο τελευταίες διδακτικές ώρες να αφιερωθούν σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δράσεις με το θέμα αυτό.


Δείτε:
Αφίσες της εκδήλωσης 1 και 2
Δελτίο Τύπου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ

Πρόσκληση
Πρόγραμμα
Δελτίο Τύπου του Δικτύου για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.