Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Πως έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης ο Παναθηναικός (video)

Βαρδινογιάννη Βγενόπουλου) και η απροθυμία όλων να βάλουν το χέρι στην τσέπη την δύσκολη στιγμή οδηγούν τον Παναθηναικό άρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο γκρεμό. Από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων και μετά όταν έγινε η απευθείας επίθεση του Ανδρέα Βγενόπουλο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και όταν απεδείχθη ότι το θέμα της ΓΗΠΕΛ ήταν αξεπέραστο εμπόδιο με τις δύο πλευρές να κρατούν τις θέσεις τους στα... χαρακώματα. Όλα φάνηκαν να οδεύουν σε αδιέξοδο το βράδυ της Κυριακής. Το ντέρμπι άφησε ανεπούλωτες πληγές στον Παναθηναϊκό αφού δεν ήταν τόσο ότι χάθηκε ο τίτλος, όσο ότι τα έκτροπα ήταν δεδομένο ότι θα έφερναν το Τριφύλλι στο χείλος του γκρεμού και ενόψει της νέας σεζόν.
Η αρχή των παραιτήσεων έγινε από τα μέλη του Δ.Σ. που πρόσκεινται στον Βαρδινογιάννη (Χατζηνικολάου, Τζούμας, Λουμίδης). Έγινε μια προσπάθεια να μεταπειστούν. Ο Τζήμας επεσήμανε ότι «ντρέπομαι για όσα έγιναν την Κυριακή», γεγονός που έφερε την έκρηξη του Θανάση Γιαννακόπουλου. «Ποιος είσαι εσύ; Ένας αλεξιπτωτιστής; Τι έχεις κάνει στον Παναθηναϊκό; Πώς ήρθες; 35 χρόνια στην ομάδα είμαι και θα έρθεις εσύ να πεις ότι ντρέπεσαι;», του είπε. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα αλλά δεν στάθηκαν αρκετοί για να αποτρέψουν την παραίτηση. Όσο για τον Λουμίδη επικαλέστηκε ποινικές ευθύνες που μπορεί να προκύψουν εναντίον του Δ.Σ. στο μέλλον από ανάλογα έκτροπα της Κυριακής. Ακολούθησαν οι Ελευθεράκης, Λ. Πολέμης αλλά και οι εκπρόσωποι του Βγενόπουλου (Λομβάρδου, Λιβέρης).
Είχε προηγηθεί η παρέμβαση Βγενόπουλου ο οποίος ενημέρωνε ότι μπλοκάρει τα χρήματά του εφόσον παραιτηθεί το Δ.Σ. και τα ζητάει πίσω εφόσον δεν προκύψει νέο Δ.Σ. Το ίδιο ακριβώς έπραξε και ο Πολέμης.
Κατόπιν αυτών παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Γόντικας μια και πλέον δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο για νασώσει την κατάσταση. Ακολούθησαν οι παραιτήσεις και των υπόλοιπων μελών.
Και τώρα τι; Ορίσθηκε Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 18 Απριλίου. Εκεί κανονικά θα πρέπει οι μέτοχοι να ορίσουν νέους εκπροσώπους στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτό ασφαλώς δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί. Απλούστατα διότι εάν ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνονταν από σήμερα για να μην μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ. Οπότε ακολουθούν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι να ζητήσει κάποιος που έχει νόμιμο συμφέρον να οδηγηθεί η ομάδα σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Αυτός που θα το ζητήσει προφανώς και θα καταθέσει μια δική του ομάδα για να διοικήσει τον Παναθηναϊκό. Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το Τριφύλλι κυρήσσει πτώχευση, δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και φυσικά διαλύεται η ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός οδηγείται στη Δ' Εθνική!
 
Πηγή:blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.