Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι ιδιοτροπίες των λαμπερών Ελληνίδων…


Πολλές λαμπερές και καταξιωμένες κυρίες της ελληνικής showbiz καταφέρνουν και ξεχωρίζουν γιατί εκτός από ταλέντο διαθέτουν και εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Καλοσχηματισμένα κορμιά, λαμπερά χαμόγελα, πορσελάνινη επιδερμίδα, γυαλιστερά μαλλιά…Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά απαιτούν θυσίες και αυτές οι κυρίες προσέχουν κάθε λεπτομέρεια πάνω τους.

Ο  Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο make up artist και hair stylist που αγαπούν και εμπιστεύονται τυφλά πολλές επώνυμες Ελληνίδες. Ο ίδιος σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη αποκάλυψε τα μικρά μυστικά τους που δεν διαπραγματεύονται.
Μαριέττα Χρουσαλά
Της Μαριέττας το μυστικό είναι ότι πάντα θέλει όταν της βάζω μάσκαρα να είναι οι βλεφαρίδες προς τα πάνω, να μην έχουν ίχνος κλίσης δεξιά ή αριστερά, της κάνω πλάκα: «α! μου έφυγε το βουρτσάκι και πήγαν λίγο οι βλεφαρίδες δεξιά-αριστερά,» και γελάμε και θα πάει κατευθείαν να τις φτιάξει μόνη της, να τις κάνει ευθεία.
Φαίη Σκορδά
Το μυστικό της Φαίης είναι : Βρε δεν πάει να γίνεται πόλεμος, μπορεί να είναι άβαφτη, μπορεί να βγαίνει στον αέρα; Να είναι…. Να μην έχει προλάβει να ντυθεί; Αν δεν βουρτσίσουμε τα φρύδια της με ένα πινέλο, δεν θα βγει, δεν θα κάνει τίποτα. Οπότε γελάμε, γιατί της λέω δεν έχω προλάβει καν να σου βάλω κραγιόν και θες να βουρτσίσουμε τα φρύδια.
Kαλομοίρα
Της Καλομοίρας είναι, που με δικιά μου μεγάλη χαρά, είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε, να βάζουμε τις αγαπημένες γυαλάδες της Καλομοίρας, που έχει γίνει σλόγκαν: πως κάνεις τις γυαλάδες της Καλομοίρας, πως κάνεις τις γυαλάδες της Καλομοίρας;
Kατερίνα Παπουτσάκη
Της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι το μυστικό ότι θέλει πάντα λίγο να της κάνω τα μάτια λίγο πιο στρογγυλευμένα από το είναι πολύ σχιστά, που πάντα πάνω της, της κάνω ένα λίγο πιο τραβηγμένο eyeliner και θα μου πει: «όχι!! Στρογγύλεψέ το λίγο!».
Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα από την άλλη είναι πολύ άνετη, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη, πώς να το πω, μανία. Γενικότερα αφήνεται στους συνεργάτες της και χωρίς ε…. είναι άνθρωπος χωρίς αναστολές ….
 
 
Πηγή: Free press νοτίων προαστίων Life

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.