Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η Λάρνακα φιλοξενεί διεθνή ποδηλατικό αγώνα (30/3 - 1/4)

Μέσα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ''More European Mobility Week 2012'' ο Δήμος Λάρνακας φιλοξενεί την τελετή έναρξης του διεθνούς ποδηλατικού αγώνα...
Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2012, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 30 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου 2012.

Η εκκίνηση για τον αγώνα θα δοθεί από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη την Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις δέκα το πρωί στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Ο Δήμος Λάρνακας είναι χορηγός και υποστηρικτής του Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2012.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Λουρουτζιάτης ''η εκδήλωση αποτελεί μετεξέλιξη του μεγάλου ποδηλατικού γύρου ο οποίος διεξήχθη το 2011 στην πόλη και επαρχία Λάρνακας με τεράστια επιτυχία. Η ιδέα αυτής της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερους ποδηλάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό για να απολαύσουν την καταπληκτική φύση της Κύπρου προβάλλοντας το άθλημα και τις ομορφιές του τόπου μας''.

Πρόσθεσε ότι ''το Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2012 είναι ένας αγώνας δρόμου ανοικτός σε όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες που θα έχουν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν πλάι-πλάι, να ανέβουν τα ομορφότερα βουνά της Κύπρου και να διασκεδάσουν σε μια ξένοιαστη και άνετη ατμόσφαιρα που θα προσφέρει η όλη διοργάνωση''.

Σημείωσε ότι ''ο Δήμος Λάρνακας μετά την φετινή τιμητική διάκριση της πόλης στο European Mobility Award 2011, θα σταθεί αρωγός σε κάθε δραστηριότητα που προάγει το ποδήλατο τόσο ως μέσο άθλησης όσον και ως μέσο μετακίνησης φιλικό προς το περιβάλλον''.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.