Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΠΕΜ - ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: 1-3


Ο αγώνας κυπέλου της ΕΣΠΕΜ μεταξύ του Αριστοτέλη και του Απόλλων Καλυβίων, το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, είχε μια ιδιαιτερότητα. Ήταν σα να έβλεπες μια περσινή προπόνηση του Αριστοτέλη, με τον προπονητή να δίνει εντολή για «οικογενειακό διπλό». Η εξάδα των Καλυβίων αποτελείται από παίκτες που προέρχονται όλοι από τον Αριστοτέλη με την εξάδα της ομάδας της Σκύδρας να αποτελείται από τους έφηβους του συλλόγου εκτός από τον Παπαδόπουλο Νίκο. Και μόνο, αυτό το γεγονός έδινε ένα διαφορετικό χρώμα στον αγώνα με τον κόσμο της Σκύδρας να γεμίζει σχεδόν τις κερκίδες του σταδίου και το πάθος στο γήπεδο να ξεχειλίζει και να ξεχειλίζει, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, περισσότερο από την μεριά των «παλιών» του Αριστοτέλη, οι οποίοι έδειξαν στους μικρούς ότι στο «τερέν» δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά αυτός που το θέλει περισσότερο.

Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν αξιώνει δάφνες ποιότητας με τα λάθη, κυρίως από μεριάς των μικρών του Αριστοτέλη να περισσεύουν και να δίνουν έτσι το δικαίωμα, στους πρώην συμπαίκτες τους, να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ και τελικώς να φτάνουν και στη νίκη. Αναφορικά με το σκορ, τα Καλύβια έφτασαν πρώτοι στην κατάκτηση του πρώτου σετ με αρκετό όμως σασπένς μιας και το 20-24 έγινε 24-24 με τον Αριστοτέλη όμως να μην μπορεί να συνεχίζει το σερί των πόντων και έτσι να γίνεται το 24-26 υπέρ του Απόλλων. Οι μικροί του Τάκη Χριστοφορίδη, στο δεύτερο σετ αν και πάλι ακολουθούσαν στο σκορ, το ανέτρεψαν, έδειξαν κάποια από τα χαρίσματα τους και έφτασαν αυτοί πρώτοι στους 25 πόντους. Από κει και πέρα το τρίτο και καθοριστικό σετ έδειχνε να γέρνει υπέρ των μικρών όμως η ισοφάριση του σκορ στο 22-22 από τους Σκυδραίους εκ Καλυβίων, τόνωσε το ηθικό τους, με τον Αριστοτέλη να μην έχει καθαρό μυαλό και ψυχολογία και να δίνει ουσιαστικά το σετ και στην συνέχεια και τον αγώνα μιας και στο τέταρτο και τελευταίο  «παραδόθηκαν αμαχητί»!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.