Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Μετά τους φαρμακοποιούς καιΚινητοποιήσεις ετοιμάζουν και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥοι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος, αν δεν εξοφληθούν οι συμβεβλημένοι με το Ταμείο γιατροί, οι νομικοί σύμβουλοι του Συλλόγου θα προχωρήσουν σε αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα με αναγκαστική δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού. Ωστόσο άφησε ένα παράθυρο να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα αφού οι γιατροί θα περιμένουν να συναντηθούν με τη νέα ηγεσία του υπουργείου.

Οι ανεξόφλητες οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς τους γιατρούς είναι περίπου 600 εκατ. ευρώ. Επίσης, 800 εκατ. ευρώ οφείλονται στις ιδιωτικές κλινικές για νοσήλια και εξετάσεις ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, ενώ σε περίπου 2 δις ευρώ εκτιμώνται τα χρέη προς τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Οι ασφαλισμένοι πότε θα κινητοποιηθούν...; Είναι οι  μόνοι που πληρώνουν κανονικά και στην ώρα τους χωρίς να απολαμβάνουν τις αντίστοιχες παροχες.. 

Πληρώνουν εισφορές για υγειονομική περίθαλψη και επιπλέον πληρώνουν τους γιατρούς (γιατί κανείς δεν κάνει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ ή δίνουν το 10ευρω) και πληρώνουν τα φάρμακά τους περιμένωντας στην ουρά...

 Τα συνδικαλιστικά όργανα των ασφαλισμένων που είναι...;  ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.