Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μειώσεις μισθών μέχρι 15% στη Eurobank

Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας, διάρκειας δύο ετών, με μειώσεις μισθών, υπέγραψε η διοίκηση της Eurobank με το Σωματείο Εργαζομένων Union.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Eurobank, τα χαμηλότερα μισθολογικά κλιμάκια προστατεύονται και οι μεγαλύτερες ποσοστιαίες μειώσεις που φθάνουν στο 15%, αφορούν στα υψηλότερα κλιμάκια συνολικών αποδοχών.

«Στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε, η περαιτέρω μείωση του λειτουργικού μας κόστους κρίνεται απολύτως αναγκαία προκειμένου να ενισχυθεί η ικανότητα του Ομίλου μας να διαχειρίζεται τις συνέπειες της συγκυρίας», σημειώνει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, η τράπεζα σημειώνει ότι προστασία της οικογένειας τίθεται ως προτεραιότητα, δεν θίγεται το οικογενειακό επίδομα, και σε καμία περίπτωση, δεν θίγονται τα επίπεδα των αποδοχών που έχουν προκύψει από κλαδικές ή επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Σημειώνεται ότι οι αναπροσαρμογές θα τεθούν σε ισχύ από 1η Ιουλίου 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.