Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Φ. Σκορδά: Δείτε με ποια παρουσιάστρια θέλει να παντρέψει τον Ουγγαρέζο! (φωτογραφίες)

H Φαίη Σκορδά για δεύτερη φορά σε ρόλο προξενήτρας! Μετά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήρθε η σειρά του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την παρουσιάστρια του "Πρωινού mou", η οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα, τα προξενιά τα παίζει στα δάχτυλα. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αναλάβει να παντρέψει τον στενό συνεργάτη με ένα "κορίτσι για σπίτι".

Το προξενιό της Φαίης Σκορδά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έγινε την περασμένη Κυριακή οn air, στη διάρκεια μιας συνέντευξης της παρουσιάστριας του Mega με την Ελένη Τσολάκη, η οποία μαζί με τη Σοφία Γκόσιου παρουσιάζει την εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV. Αν και το προξενιό άρχισε με μεγάλη δόση… πλάκας, στη συνέχεια τα πράγματα πήραν σοβαρή τροπή, αφού και η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδειξαν να θέλουν να γνωριστούν και να δοκιμάσουν τη… χημεία τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή της η ίδια η Ελένη Τσολάκη, το ραντεβού τους θα γίνει στη συμπρωτεύουσα, όπου είναι η έδρα των "Κοριτσιών για σπίτι". Ζήτησε μάλιστα από τον Ουγγαρέζο να έρθει να τη συναντήσει με ένα λουλούδι στο χέρι. Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες της "Espresso", το ραντεβού τους δεν θα γίνει τελικά στη Θεσσαλονίκη αλλά στην Αθήνα. Την Πέμπτη η Ελένη Τσολάκη θα κατηφορίσει στην πρωτεύουσα για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της εκπομπής "Ολα 12" του Θέμου Αναστασιάδη, η οποία θα προβληθεί τη Μεγάλη Δευτέρα.

«Η Ελένη και ο Δημήτρης βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρουσα την πρόταση της Φαίης να γνωριστούν κι ό,τι προκύψει. Δεν αποκλείεται να ταιριάξουν και -γιατί όχι;- η σχέση αυτή να καταλήξει και στα σκαλιά της εκκλησίας», μας λέει άτομο που γνωρίζει και τους δύο. Πάντως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στην "Espresso" δήλωσε πως τον κολακεύει το ενδεχόμενο να γνωριστεί με ένα "κορίτσι για σπίτι". Αν δε το προξενιό έχει αίσιο τέλος, τότε τον ρόλο της κουμπάρας, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η ίδια, θα αναλάβει η Φαίη Σκορδά και μάλιστα θα το κάνει με μεγάλη χαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.