Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία πέντε χρόνια; (φωτό)

Όταν πρωτοεμφανίστηκε, είχε το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της. Καστανά σκούρα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο styling το οποίο άργησε αρκετά να βρει.
Όσο περνούσε ο καιρός, η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπως και κάθε γυναίκα στην ηλικία της, άρχισε να πειραματίζεται τόσο στα μαλλιά της όσο και στο στυλ ντυσίματος που ήθελε να υιοθετήσει. Έγινε μελαχρινή, κοκκινομάλλα, ακόμα και ξανθιά –κυρίως για τις ανάγκες του ρόλου της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη την οποία υποδύθηκε- ενώ αργότερα έκοψε τα μαλλιά της κοντά. Δεν της άρεσαν όμως και αποφάσισε να βάλει extension για να αποκτήσει ξανά πλούσια μαλλιά. Όσο για το ντύσιμό της, τα τελευταία δύο χρόνια θέλει να βγάζει προς τα έξω ένα πιο ροκ στυλ το οποίο της πάει πολύ. Η Κατερίνα δεν συνηθίζει να φορά βαριά φορέματα ή αυστηρά ταγιέρ, προτιμώντας τα πιο casual ρούχα, ακόμα και αν πρόκειται να βρεθεί σε μία λαμπερή πρεμιέρα. Δείτε φωτογραφίες της στο πέρασμα των τελευταίων πέντε χρόνων...

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Click to open image!Click to open image!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.