Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ..!

Στις 8 Απριλίου μια κίνηση ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συνείδησης θα πάρει μέρος στην περιοχή μας. 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;
Με τον πιο απλό τρόπο, απλά χαρίζοντας κάτι που δε μας χρειάζεται ή ότι απλά πιάνει χώρο στο σπίτι μας και μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον συνάνθρωπο μας. Μπορεί κάτι που για εμάς είναι άχρηστο για κάποιον άλλο να είναι χρήσιμο ή και το αντίθετο..!!!

Μπορούμε να φέρουμε: ηλεκτρικές συσκευές, μαγειρικά σκεύη ,εργαλεία, βιβλία, ρούχα  και γενικότερα οποιοδήποτε είδος οικοσκευής πιστεύουμε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον συνάνθρωπό μας.(Καλό θα είναι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση)

Επίσης, μπορούμε να χαρίσουμε λίγη χαρά σε κάποια παιδιά. ΠΩΣ;
Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά σας, τα παλιά τους παιχνίδια που απλά πιάνουν χώρο σε κάποιο ράφι ή σε κάποια κούτα μπορείτε χαρίζοντάς τα να κάνε ευτυχισμένο κάποιο άλλο παιδί και να τους ξαναδώσετε αξία.

Επίσης, τα παλιά βιβλία (βοηθήματα γυμνασίου - λυκείου - δημοτικού) μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάποιο παιδί που δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει φροντιστήριο.

Ακόμη, μπορείτε να φέρετε ρούχα για κάθε ηλικία (αρκεί να βρίσκονται σε καλή κατάσταση) και οτιδήποτε άλλο κρίνετε εσείς..!!!

Η προσπάθεια αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  8 Απριλίου 2012 (από τις πρώτες πρωινές ώρες) στη Σκύδρα στο παρκάκι διπλά στο παλιό κτηνιατρείο!

Ποιος ξέρει; Μπορεί να βρείτε και εσείς κάτι που να σας φανεί χρήσιμο...!!!

Υ.Γ. : Δε γνωρίζω λεπτομέρειες για την όλη διοργάνωση της δράσης και τα άτομα που συμμετέχουν, απλά μου φάνηκε μια καλή προσπάθεια και σκέφτηκα να σας τη γνωστοποιήσω..!Επίσης, για όσους είστε καχύποπτοι τηλεφωνήστε στα σχετικά τηλέφωνα και ενημερωθείτε..! Αυτή είναι απλά μια  ωραία ιδέα, από εκεί και πέρα στο χέρι μας είναι αν θέλουμε να κινηθούμε όπως κρίνει ο καθένας..!!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.