Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το κοινωνικό έργο του Καταστήματος ΤΤ Έδεσσας!

Σημαντική είναι η προσφορά των στελεχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε δράσεις εθελοντισμού του νομού Πέλλας.
Σε πρόσφατη εκδήλωση με αντικείμενο τον συντονισμό του εθελοντικού κινήματος της περιοχής, ο Διευθυντής του καταστήματος ΤΤ Έδεσσας κ. Ευστράτιος Καφετζής έκανε σύντομη παρουσίαση των τοπικών πρωτοβουλιών που έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά και εκείνων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου γενικότερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες πρέπει ο καθένας να δίνει αξία στη δουλειά του μέσω της προσπάθειας και της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο». Επίσης, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό του καταστήματος γνωστοποίησε την πρόθεση συμμετοχής όλων στις τοπικές δραστηριότητες εθελοντικής προσφοράς.
Στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και με αφορμή την γιορτή του Πάσχα οι εργαζόμενοι του καταστήματος ΤΤ Έδεσσας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε για την αγορά τροφίμων του συσσιτίου της Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.