Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Facebook Χρονολόγιο, App Privacy για να ξέρεις τι σου γίνεται [video]


Τώρα που το Facebook Timeline είναι διαθέσιμο σε όλους και πού σύντομα και σε pages στο τέλος Μαρτίου, είναι καιρός να προετοιμάζεστε για ό,τι ακολουθήσει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξέρετε πως να διαχειριστείτε τα Facebook apps που ζητάνε πρόσβαση στο προφίλ σας, πως μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτά, προς μπορείτε να αφαιρέσετε περιεχόμενο Facebook app από το Facebook Timeline και πως μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις κάθε app ακόμα και μετά την εγκατάσταση. Είναι εντυπωσιακό ότι το Facebook δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αποτρέπει συγκεκριμένες ενέργειες που πιθανότατα το Facebok app να ζητάει την στιγμή της εγκατάστασης.
Το βίντεο είναι στα Αγγλικά αλλά θα καταλάβετε τι παίζει και θα μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε πως να διαχειριστείτε την ασφάλεια σας, τα δεδομένα σας και το Facebook Timeline που βλέπει ο κόσμος.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.