Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

E. Mενεγάκη: Το μεγάλο "μυστικό" για να μην παίρνει κιλά...

Το περιοδικό "Ciao" αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της "Βασίλισσας" και τις τροφές που έχει αποβάλλει από το διατροφικό της πρόγραμμα για να διατηρείται πάντα λαμπερή και σέξι...H Ελένη είναι μια γυναίκα που ξέρει πώς να διατηρείται πάντα όμορφη, λαμπερή και κομψή.
Εδώ και πολλά χρόνια έχει καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή με τη ζυγαριά της χάρη στα μικρά διατροφικά μυστικά που ακολουθεί και δεν παίρνει βάρος. Ακόμη και τις περιόδους που αφήνεται στις γευστικές απολαύσεις, τα κιλά που παίρνει δεν ξεπερνούν τα τρία με τέσσερα, διότι έχει καταφέρει να ρυθμίσει καά το μεταβολισμό της. Πώς; Ακολουθώντας πάντα μια καλύ και υγιεινή διατροφή που περιέχει πολλές πικάντικες γεύσεις, διότι γνωρίζει καλά πως τα καυτερά φαγητά και συγκεκριμένα εκείνα που περιέχουν τσίλι, διατηρούν το μεταβολισμό της σταθερό και καίνε το λίπος.
Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha λοιπόν, η οποία λατρεύει την κινέζικη και τη γιαπωνέζικη κουζίνα, εντάσσει στο διατροφολόγιό της τρεις φορές την εβδομάδα πικάντικα φαγητά. Φυσικά, προσέχει καθημερινά τις θερμίδες που καταναλώνει και όταν τρώει λιγάκι παραπάνω, την επόμενη μέρα αποτοξινώνει τον οργανισμό της με λαχανικά και φρέσκα φρούτα.
Ένα ακόμη μυστικό της ωραίας Ελένης που τη βοηθάει να διατηρεί τη σιλουέτα της άψογη είναι η αγάπη της για το τένις. Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχε αφήσει το αγαπημένο της άθλημα, όμως τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε να πηγαίνει ξανά στο γήπεδο και να γυμνάζεται παίζοντας τένις. Με τον τρόπο αυτό γυμνάζει το κορμί της, ενώ ταυτόχρονα καίει θερμίδες. Μάλιστα, συνηθίζει να παίζει τένις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα επί μία ώρα.
Ένα μεγάλο της μυστικό που τη βοηθάει επίσης να διατηρεί τα κιλά της είναι το ότι δεν είναι λάτρης των γλυκών. Η Ελένη μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα και να πει «'οχι» σε ένα γευστικό πειρασμό που θα τη γεμίσει με περιττές θερμίδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.