Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οι Ρώσοι αυξάνουν τις στρατιωτικές δαπάνες

Ασπίδα στην …αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη ετοιμάζει η Ρωσία και αυξάνει σημαντικά για το λόγο αυτό τις στρατιωτικές της δαπάνες για τα επόμενα χρόνια. Την σχετική προαναγγελία έκανε ο κ. Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας κύριος σκοπός της αύξησης των δαπανών στην άμυνα είναι να διασφαλιστεί ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τη σχεδιαζόμενη αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη που ετοιμάζεται ταχέως.

«Δεν έχουμε κλείσει την πόρτα στις διαπραγματεύσεις, αλλά θα είμαστε έτοιμοι», είπε ο κ. Μεντβέντεφ σε συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμους αξιωματικούς του στρατού, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

Να σημειωθεί ότι ήδη στην Τουρκία – στην Μαλάτια- έχει εγκατασταθεί και δoκιμάζεται από αμερικανούς στρατιωτικούς ραντάρ για την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ.

Πηγή:  trelokouneli

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.