Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Η Ελλάδα έχει διανύσει περισσότερο από το μισό δρόμο προς την οικονομική ανάκαμψη"

Βέβαιος ότι η Ελλάδα έχει διανύσει περισσότερο από το μισό δρόμο προς την οικονομική ανάκαμψη εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στους Financial Times ο Λουκάς Παπαδήμος. Όπως αναφέρει, ωστόσο, η διαδικασία της δημοσιονομικής εξυγίανσης θα διαρκέσει περισσότερο από όσο ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις. Υποστήριξε, πάντως, ότι η «μεγάλη, σιωπηλή πλειοψηφία» Ελλήνων είναι πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου η χώρα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, παρά τις σχεδόν καθημερινές διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας.

«Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να αποφύγει μια ακόμη αναδιάρθρωση του χρέους, ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί είναι διατεθειμένοι να βάλουν στην άκρη τις διαφορές για την εφαρμογή διαρθρωτικών και φορολογικών μεταρρυθμίσεων» αναφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών εκφράζει την πεποίθησή του ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχίσουν όποια κυβέρνηση κι αν εκλεγεί. «Αυτή είναι η βούληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών», αναφέρει και προσθέτει ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τα πολιτικά κόμματα.
 
Πηγή: trelokouneli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.