Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Το άτομο φτιάχνει τσάι με ζoγκλερικό τρόπο (video)

Απολαύστε τον βασιλιά του τσαγιού, να φτιάχνει τσάι με μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο. Σίγουρα όσοι έχουν δουλέψει ως barmen θα αισθανθούν λίγο αμήχανα μπροστά στο Άτομο που κουμαντάρει το απολαυστικό ρόφημα με ζογκλερικό τρόπο. Δείτε το coolαριστό βίντεο το οποίο έχει καταγραφεί στην υπαίθρια αγορά της Μπαγκόνγκ...

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Magdeburg Water Bridge: Η μοναδική γέφυρα καραβιών στον κόσμο! (photos)


Η Magdeburg Water Bridge είναι η μεγαλύτερη γέφυρα νερού στον κόσμο και βρίσκεται στη Γερμανία, στην πόλη του Μαγδεμβούργου. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα αριστούργημα της μηχανικής, καταφέρνοντας να ενώσει δύο σημαντικά κανάλια ναυσιπλοΐας. Έχει μήκος 918 μέτρα και επιτρέπει όλων των ειδών τα πλοία, από τα πιο μικρά μέχρι τα κρουαζιερόπλοια, να περάσουν πάνω από...
...τον ποταμό Έλβα.
Η ύπαρξη αυτής της γέφυρας, που δόθηκε στην κυκλοφορία το 2003, επιτρέπει στα πλοία να αποφύγουν ένα μακρύ και πολλές φορές αναξιόπιστο πέρασμα κατά μήκος του Έλβα, αφού πολύ συχνά η διέλευση κατέληγε σε αδιέξοδο εξαιτίας της χαμηλής στάθμης του νερού. Η διέλευση από τη Magdeburg Water Bridge αποτελεί ένα coolαριστό θέαμα και αρκετά μοναδικό, αφού δεν υπάρχει άλλη παρόμοια γέφυρα στη γη.






Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Queimada Grande: Το πιο επικίνδυνο νησί του κόσμου! (photos)

Θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα μέρη στον κόσμο και μάλλον δικαίως. Το νησί «Queimada Grande» βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών της Βραζιλίας και συγκεκριμένα του Σάο Πάολο και από πολλούς «Νησί των Φιδιών».

Ο λόγος για την ονομασία του αυτή, είναι ότι αποτελεί σπίτι για ένα από τα πιο δηλητηριώδη φίδια του κόσμου, του...
...Golden Lancehead Viper. Το νησί αυτό αποτελεί και το μόνο έδαφος όπου απαντάται το συγκεκριμένο είδος που απειλείται με εξαφάνιση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πρόσβαση σε ανθρώπους να είναι απαγορευμένη και αυστηρά ελεγχόμενη από το ναυτικό της Βραζιλίας.

Η έκταση του νησιού φτάνει τα 430.000 τετραγωνικά μέτρα και σύμφωνα με τους ντόπιους σε κάθε τετραγωνικό βρίσκονται 5 δηλητηριώδη ερπετά, που μπορεί να φτάσουν σε μήκος και τα 118 εκατοστά.

Δείτε φωτογραφίες του «Ilha de Queimada Grande»:














Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Αντηλιακά και ομπρέλες για τους μετανάστες της Αμυγδαλέζας

Αντηλιακά και ομπρέλες για τους μετανάστες της ΑμυγδαλέζαςΚιβώτια με αντηλιακά, ομπρέλες και τέντες, αξίας
20.000 ευρώ, προμηθεύτηκε το Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι λιγοστοί παράνομοι μετανάστες που συγκεντρώθηκαν εκεί δεν έχουν σκιερό μέρος για να σταθούν και αρχίζουν να εμφανίζουν συμπτώματα ηλίασης και δερματικών ερεθισμών από τον ήλιο!

Οι αρμόδιοι της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών που έχουν την ευθύνη της κράτησης, αποφάσισαν να προμηθεύσουν τους κρατούμενους και τους αστυνομικούς που τους φρουρούσαν με αντηλιακά και ομπρέλες, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη για το πού θα στέκονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε μια γυμνή έκταση μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

VIDEO: Τρελό Ροχαλητό Τυφλοπόντικα Σε Χειμέρια Νάρκη!

Το περίεργο ζωάκι που βλέπετε είναι ένας τυφλοπόντικας και είναι μια χαρά στην υγεία του.


Απλά βρίσκεται σε χειμερία νάρκη!
Οι τυφλοπόντικες πέφτουν σε χειμερία νάρκη με τον πρώτο παγετό, όταν σχεδόν όλα τα τρόφιμα έχουν εξαφανιστεί και βασίζονται στα αποθέματα λίπους που συγκεντρώθηκαν το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της χειμερίας νάρκης χάνουν περίπου το ένα τέταρτο του σωματικού τους βάρους!
Ο παρακάτω «κύριος» που θα δείτε ζει σε ένα πάρκο της Μεγάλης Βρετανίας και με το ροχαλητό του έχει… τρελάνει τα υπόλοιπα ζωάκια!
Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

70 Sunreef Power Sea Bass: Απίστευτο Σκάφος! (photos)

 Το 70 Sunreef Power Sea Bass είναι ένα ταχύπλοο yacht, τύπου καταμαράν, μ' έναν ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό, κομψά κοψίματα και φανταχτερά gadgets. Με μίνιμαλ στυλ εξασφαλίζει στους επισκέπτες του μια άνετη και πολυτελή διαμονή αφού διαθέτει μεταξύ άλλων, 2 master σουίτες στο μπροστινό τμήμα του σκάφους με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, 2 πολυτελής καμπίνες - ξενώνες με μεγάλα υποβρύχια παράθυρα, jacuzzi τεσσάρων ατόμων, jet ski, μπαρ, μπάρμπεκιου και...
...πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα η οποία διαθέτει μέχρι και κάβα(!). Στο πρυμναίο τμήμα του σκάφους, το χαρακτηριστικό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από την πλατφόρμα κατάδυσης με υδραυλική λειτουργία! Το Sea Bass (Λαβράκι) είναι το τέλειο σκάφος για τον γύρο του κόσμου!









Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Τρελά κόλπα!!!

Κωλοτούμπες με όπλα.. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!!



Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Τρεις απλές ασκήσεις για υπέροχα οπίσθια


Εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές...
Οι ζέστες έσφιξαν και όλες προετοιμαζόμαστε για την παραλία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι θέλουμε το κορμί μας να είναι αψεγάδιαστο και κυρίως τα... οπίσθιά μας. Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι η στάση «σανίδα» θα μπορούσε να κάνει θαύματα και να τονώσει το πίσω μέρος του κορμιού σας ώστε να νιώθετε περήφανες και σίγουρες γι 'αυτό; Εδώ σας έχουμε τρεις απλές ασκήσεις που με μερικές επαναλήψεις θα σας κάνουν τη θεά της παραλίας...


1) Κλασική σανίδα:
Όσες θεωρήσετε ότι η συγκεκριμένη άσκηση είναι απλή, κάνετε μεγάλο λάθος. Κρατήστε αυτή τη στάση για περίπου 30 δευτερόλεπτα αρχικά. Στη συνέχεια μπορείτε για 90, 2 λεπτά και αυξάνετε ανάλογα με τιςαντοχές σας. Μπορείτε επίσης να σηκώνετε εναλλάξ τα πόδια σας. Από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε τους μύες σας να σφίγγουν και να καίνε.

2) Η σανίδα push up:
Πάρτε την προηγούμενη στάση και εναλλάξ μετακινήστε τα χέρια σας στη στάση των κάμψεων. Αυτή η άσκηση όχι μόνο τονώνει τα οπίσθια αλλά και τα χέρια και το στήθος. Δύο σε ένα λοιπόν!

3) Η «ορειβατική» σανίδα:
Ομολογουμένως η πιο δύσκολη από όλες τις ασκήσεις. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν ταυτόχροναγυμνάζει και ανεβάζει και τους καρδιακούς παλμούς; Πάρτε την αρχική στάση και εναλλάξ φέρτε το πόδι σας κοντά στο στήθος και αυτομάτως επιστρέψτε το στην αρχική του θέση. Κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε, και θα μας θυμηθείτε!
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Ένα εκπληκτικό δάσος από Bamboo!


To Segano  είναι ένα δάσος από μπαμπού, βρίσκεται στην Ιαπωνία και είναι ένα από τα πιο όμορφα δάση μπαμπού στον κόσμο.













Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »

Δείτε τις προβλέψεις όλων των καναλιών

Τα κανάλια με τα επιτελεία τους έβγαλαν μόλις τις προβλέψεις τους για τις εκλογές.. Δείτε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις..







Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο ... »